CIO-panelen

Testa dina utmaningar mot de bästa!

Uppdraget som CIO är komplext och ibland kan det kännas som om det är svårt att hitta en bra ”sparringpartner” internt för att diskutera sina utmaningar med.

Via KeyMan har du nu möjlighet att under en halvdag få tillgång till en helt egen panel av Sveriges mest erfarna CIO´er. Utifrån dina behov sätter vi ihop en grupp av CIO´er och specialister som har kompetens och erfarenhet inom det aktuella området. Du bestämmer själv hur många punkter du vill att workshopen ska behandla. Du kommer få ta del av hur de löst och lyckats med utmaningarna och vilka fällor man ska undvika. Efter workshopen får du ett bra beslutsunderlag som tar dig vidare i beslutsprocessen.

Bland paneldeltagarna finns frilansande och oberoende CIO`er/IT-chefer med bakgrund inom bland annat bank/finans, försäkring, retail, offentlig sektor m.m. Du bestämmer innehållet, vi på KeyMan sätter ihop panelen och tar hand om alla praktiska arrangemang som bokning av lokal med mera kring workshopen.

Exempel på panelens expertområden: strategi, sourcing, transformering, sammanslagningar, stora avtalsförhandlingar, digitalisering, ledarskap / personalfrågor, molnlösningar, GDPR, ledningsgrupper / styrelsefrågor m.m.

CIO-panelen vänder sig till dig som:

-Behöver ett konkret beslutsunderlag från oberoende part

-Står inför större förändringar eller utmaningar

-Vill utveckla och förbättra verksamheten

-Är ny i rollen som CIO/IT-chef

-Vill ha en second opinion från några som varit med om liknande situationer

 

 

Ladda ner foldern här:

KeyMan – CIO-Panelen.pdf

 

Kontakta oss för mer information på forfragan@keyman.se eller 08-35 30 10