KeySourcingTool

Digitaliserad inköpsprocess som förenklar, effektiviserar och förbättrar dina konsultinköp! 

Användarvänligt system som ger full kontroll på inhyrda konsulter och leverantörer! Minimera administrationen och hantera hela inköpsprocessen och alla avtal direkt på webben! Gratis för leverantörerna!

 

Bild1Statistiken ger  full kontroll på era inhyrda konsulter
Med KST har du alltid kontroll på hur många konsulter ni har inhyrda, hur mycket de kostar och var de kommer ifrån. Du kan i realtid se hur mycket ni köpt av från en viss leverantör, vilken typ av konsulter ni anlitar, vilket projekt som gör av med mest pengar, vilken avdelning som anlitar flest konsulter, utgiftsprognos m.m. Systemet hjälper dig dessutom att inte missa deadlines genom att du får automatiska påminnelser när avtalsperioden är på väg att gå ut.

KST-Multibild grupperat.pptx

OBS: Klicka på bilden för större format.

Alla konsultavtal samlade på ett ställe spar tid
Inga pappersavtal behövs längre! Avtalen skapas snabbt och enkelt. Båda parter signerar elektroniskt direkt i portalen. I avtalslistan har du full koll på löptider, priser, CV´s & leverantörer. Allt är sökbart och presenteras överskådligt! Förlängningar sker med ett knapptryck och systemet påminner dig när ett avtal är på väg att gå ut så att du inte riskerar att missa några deadlines! Systemet ger ökad avtalstrohet.

Bra förfrågningsunderlag ger bra offerter
Ett genomarbetat och bra förfrågningsunderlag skapar förutsättningar för leverantörerna att skicka in bra offerter. Med den genomarbetade mallen är det enkelt att specificera uppdragets krav tillsammans med övrig information. Vidare kan man som användare smidigt kategorisera leverantörerna så att rätt företag får rätt förfrågan.

Inbyggd matchningsfunktion effektiviserar urvalsprocessen
Systemet matchar kraven ni ställt i förfrågan med leverantörernas offerter. På nolltid vet ni vilken offert som matchar ert behovs bäst till lägst pris. I systemet kan ni sortera offerterna på på pris, bästa offert mot era krav, leverantör m.m. När ni valt leverantör så skapas ett e-avtal genom ett knapptryck. Systemet samlar då automatiskt in informationen från förfrågningsunderlaget och offerten och avtalet är färdigt att e-signera – kan det bli enklare?

1.000 anslutna bolag
KST har ca. 1.000 anslutna IT och management konsultbolag. Du kopplar lätt ihop dig med de du vill göra affärer med. Om du saknar någon leverantör så bjuder du bara in dem. Systemet är kostnadsfritt för leverantörerna så länge de bara tar emot förfrågningar eller blir inbjudna till ett avtal.

Kom igång direkt!
Ingen installation krävs. KST är en webbapplikation så du har full tillgång till alla avtal, offerter, förfrågningar och statistik dygnet runt var du än befinner dig! Tveka inte att kontakta försäljningsansvariga för mer information eller offert på www.keysourcingtool.com