Konsult

KeyMan hjälper dig att hitta uppdrag

Som konsult kan du utvecklas med KeyMan och du kan få både längre och kortare uppdrag som passar dig, din kompetens och dina önskemål. Vi ger dig chansen att få nyckelroller i stora uppdrag och dessutom når du via oss på KeyMan ett omfattande kontaktnät i branschen. Vi ger dig även tips och stöd inför intervjusituationer.

Sedan starten 1998 har KeyMan förmedlat en stor mängd konsulter till stora koncerner, mindre företag, organisationer och statliga myndigheter. KeyMans starka position hos krävande konsultköpare gör att vi kan förse dig som konsult med uppdrag och utmaningar du sannolikt skulle ha svårt att hitta själv.

KeyMan arbetar efter ett antal unika kärnvärden som skapar mervärden även för dig som konsult. Vår kvalitetssäkrade arbetsprocess är ett exempel. Den ger oss nöjda kunder som ständigt återkommer med nya förfrågningar. Processen fungerar även som en garanti för att du ska hitta uppdrag som verkligen matchar din kompetensprofil och dina framtidsambitioner.

KeyMans förmåga att snabbt hitta den kompetens våra kunder efterfrågar är omtalad och har resulterat i många lyckade och väl genomförda uppdrag. För dig som konsult är det en trygghet att vara med i vårt stora nätverk.

____________________________________________________________

Passade utbudet av aktuella uppdrag inte din profil? Ingen fara, vi letar kontinuerligt efter kompetenta konsulter inom IT- och managementbranschen! Är du intresserad av att bli sökbar i vår databas- välkommen att skicka en proaktiv ansökan till oss på KeyMan!

Tveka inte att kontakta våra konsultförmedlare Eva Forsling eva.forsling@keyman.se eller Annette Mårdberg annette.mardberg@keyman.se för mer information. Det går även bra att nå oss på 08-35 30 10 eller info@keyman.se