Inköpskonsulter

KeyMan har samlat många av Sveriges bästa frilansande inköpskonsulter i vårt nätverk. Det här gör att vi kan matcha era specifika behov med rätt konsult! Våra konsulter har erfarenhet inom bl.a. offentlig sektor, kommun, industri, finans, IT, telekom och energibranschen.

Vi hjälper våra kunder med allt från tillfälliga resursbehov till mentorsprogram eller interimsuppdrag. Gemensamt för våra konsulter är att de alla har gedigen erfarenhet inom inköp och upphandling.

Vi har specialister inom Supply Chain Management, RFI/RFP, LOU, Lean, vendor management, Cost reduction m.m. Nedan är ett axplock av konsulttjänster vi levererat:

Strategiskt inköp

Bransch: Klädindustrin

Konsulten arbetade som strategisk inköpare med förhandlings- och legal support till projektledare. Projekten omfattar bl.a. betallösningssystem, EFT-lösningar, medialösningar i flaggskeppsbutiker globalt, CoLocations (datacenters), ramavtal med globala IT-leverantörer etc.

Utbildning inom LOU

Bransch: Högskola

En av KeyMans konsulter har fått förtroendet att hjälpa en Yrkeshögskola och Högskola med att utveckla en 25 poängs utbildning i offentlig upphandling samt att hålla kursen.