Interimschefer inom IT

Snabb och säker leverans av kvalificerade ledare inom IT!

Ibland uppstår det behov av att ta in en chef temporärt. Det kan vara till exempel när någon slutat och man behöver en ersättare snabbt medan man letar efter någon att anställa, föräldraledighet, resursbrist eller någon annan anledning.

Vilket skälet än är kan du känna dig trygg med att KeyMan kan hjälpa er med att lösa behovet på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av att förse organisationer med kompetenta ledare inom IT och med ett nätverk som består av över 70.000 konsulter är leveranskapaciteten vårt minsta problem. IT är det vi brinner för och därför har vi valt att bara arbeta med ledare inom det området. Detta gör att vi attraherar de bästa interimscheferna som i sin tur leder till att våra kunder får de bästa kandidaterna marknaden har att erbjuda.

Våra kunder har anlitat oss när de har haft behov av gruppchefer, utvecklingschefer, chefsarkitekter, driftschefer, PMO-chefer, chefer för IT-staben, IT-chefer med mera.

Kontakta oss på info@keyman.se eller 08-35 30 10 för bekymmerslösa och effektiva leveranser av kvalificerade ledare inom IT.