GDPR - Integritetspolicy

KeyMan värnar om dina personuppgifter och vi lägger därför stor vikt vid att skydda din integritet. Denna integritetspolicy förklarar och förtydligar hur vi som personuppgiftsansvarig behandlar våra besökares och kunders personuppgifter enligt (EU) 2016/279, den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är information om en identifierad eller identifierbar fysisk person. Det kan exempelvis vara namn, personnummer, e-postadress, adress, ip-adress eller foton.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

När vi förmedlar konsulter och kommunicerar via utskick så behandlar vi personuppgifter som namn, e-postadress och telefonnummer. Uppgifterna behövs för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig och leverera våra tjänster.

I de allra flesta fallen så är KeyMan AB personuppgiftsbiträde åt våra leverantörer. Det är alltså leverantörerna som förser oss med personuppgifter som vi sedan behandlar för leverantörens räkning mot kund för att kunna förmedla konsulter.

Vi samlar även in data kring hur våra besökare använder webbplatsen via din IP-adress, information om dina webbläsarinställningar, geografiskt område och hur ditt operativsystem använder sidorna. Denna information behandlas med stöd av intresseavvägning och används för statistik och för att utveckla webbplatsens innehåll och funktioner.

Syfte med behandling om personuppgifter

Den information vi samlar in från dig kan användas för något av följande ändamål:

-Fullgöra avtal: För att vi ska kunna leverera den tjänst som är beställd behöver vi spara och hantera dina personuppgifter

-Förbättra och optimera vår hemsida: Vi strävar ständigt efter att förbättra hemsidan baserat på dina uppgifter och synpunkter. Med hjälp av den information som vi samlar in kan vi analysera användningen och utveckla vår hemsida.

-Kommunikation: Den e-postadress och mobilnummer som anges kan användas för att skicka information kring konsultuppdrag, erbjudanden och övrig marknadsföring.

Mottagare av personuppgifterna

Vi säljer inte eller på annat sätt överför din personliga information till tredje part. Undantag är våra kunder under förmedlingsprocessen.

Om dina personuppgifter kommer att delges med andra mottagare än de som anges i denna integritetspolicy, kommer vi att ge dig information om detta när vi samlar in dina personuppgifter och du ger oss ditt samtycke.

Cookies

Cookies är små filer som en webbplats eller tjänsteleverantör skickar till datorns hårddisk via webbläsaren (om du tillåter) och som gör att webbplatsen känner igen din webbläsare och kan hämta och komma ihåg viss information.

Vi använder cookies för att utföra vissa viktiga funktioner och förbättra användarupplevelsen samt sammanställa statistik om trafik och kommunikation på webbplatsen.

Cookies används också för kommunikationsändamål för att förbättra vår kundkommunikation samt att mäta webbplatsen. Cookies berättar om vad webbplatsens användare har besökt, hjälper oss att mäta och rikta våra reklam- och marknadsaktiviteter samt sökresultat via internet-sökmotorer och ge oss information om våra användare så att vi kan utveckla våra onlinetjänster.

Om du har aktiverat cookies i din webbläsare kan din cookieinformation användas för att förbättra vår kommunikation med dig via e-post, nyhetsbrev osv.

Du kan också välja att stänga av cookies i din webbläsare och / eller radera lagrade cookies i din webbläsare. Observera att blockering av cookies kan påverka webbplatsens funktionalitet.

Hur länge vi behåller din personliga information

Vi sparar endast dina personuppgifter så länge det är relevant för det syfte som det ursprungligen samlades in för. Efter denna tid sparas endast uppgifter om dig utifrån legala krav som tex bokföringslag eller skattelagstiftning.

Dina personliga rättigheter

Du har rätt att begära ett utdrag om vilka personuppgifter vi har om dig genom att skriftligen begära ett registerutdrag. Detta kan göras kostnadsfritt en gång om året.

Du har också rätt att begära att felaktiga uppgifter om dig ska rättas, liksom möjligheten att begära att vi tar bort din personliga information.

Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter och att förbjuda användningen av din personliga information för direkt marknadsföring. Vi är då skyldiga att upphöra med behandlingen utom i de fall där legala krav finns.

För att lämna in en förfrågan, vänligen kontakta oss för mer information.

Du har rätt att lämna eventuella klagomål på vår behandling av dina personuppgifter till den nationella tillsynsmyndigheten.

Ändringar i denna integritetspolicy

KeyMan AB förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra denna policy när som helst och du bör regelbundet besöka denna webbplats för att få den senaste versionen.

Om du har några frågor angående denna integritetspolicy, vår behandling av personuppgifter eller vill kontakta oss angående dina personuppgifter, hör av dig till oss på info@keyman.se.

Kontakt

KeyMan AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
 08-35 30 10
  info@keyman.se
  ekonomi@keyman.se

Skicka ett meddelande