Skip to main content

KeyAnalytics - Ta rätt beslut i din konsultaffär!

Ta del av de senaste konsultpriserna och trenderna i realtid

Med Key Analytics får organisationen tillgång till aktuella konsultpriser och trender i realtid och kan därmed ta rätt beslut i varje enskild konsultaffär.

Se bland annat snittpriser för olika konsultroller, kompetenser och nivåer. Följ trenderna både i realtid och mellan olika tidsperioder. Se och jämför enkelt vad andra organisationer betalar eller tar betalt för liknande kompetens.

Som köpare av konsulter är KeyAnalytics nyckeln till direkta kostnadsbesparingar och för konsultleverantörer ett ovärderligt stöd i prissättningen mot kund.

Vad får man med KeyAnalytics?

Konsultpriser i realtid (snittpriser per roll, kompetensnivå och kompetensområde). Jämför enkelt mellan olika tidsperioder och år för att se prisutvecklingen.

 Möjlighet att jämföra egna organisationens inköpspriser med resterande marknad gällande roll, nivå och område. Få snabbt svar på vad andra organisationer på marknaden betalar för samma kompetens.

Se och jämför vad andra aktörer på marknaden tar betalt eller betalar för olika kompetenser och nivåer.

  Följ trender på konsultmarknaden, se bland annat vilka konsultroller som är mest/minst efterfrågade i realtid. Jämför enkelt mellan olika tidsperioder.

Ladda smidigt ner underlaget som PDF och ta med inför kommande ledningsgruppsmöte eller avtalsförhandling med kund eller leverantör.

Upplägg: Prova KeyAnalytics fritt i 30 dagar utan förbindelser och därefter 299:-/mån.

Anmäl ditt intresse här så återkommer vi med mer information inom kort!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.